Az ajándékozás öröme

Hamarosan Karácsony van … Te is olyan ajándékkal szeretnél kedveskedni a szeretteidnek, aminek hasznát veszik, amiről eszükbe jutsz az év bármely napján, vagy ami biztos nem a 10. darab lesz a többi mellé elrakva egy dobozba?

De miért is jó ajándékozni?

Nem csak azért, mert akkor a másik örül, sőt titokban elégedett azzal, amit tőled kapott. Hanem sokkal inkább a közös örömért. Mert amikor Te ajándékot adsz valakinek, akkor közös örömöt éltek át. Mi történik benned, ha szívből ajándékozol, és nem elvárásból vagy teljesítmény kényszerből? Örülsz. Örül a lelked, a jó érzés miatt, ami attól keletkezik benne, hogy látod a másik örömét. Semmi sem olyan kellemes, mint amikor tudod, hogy a tökéletes ajándékot adtad és ezzel az érzéssel átitatódik az ünnepi hangulat.

 

Mondj egy jó okot, amiért az ékszer nem a legjobb ajándék! Valószínűleg nem tudsz.

Ki ne szeretne ékszert kapni ajándékba? Minden bizonnyal különlegesnek éreznéd magad tőle, nem? Egy nő számára az ékszer messze a legnépszerűbb ajándék és azzal nem lehet csalódást okozni. Legyünk őszinték: nem sok személyesebb ajándék van, mint egy nagyszerű ékszer.

Ha valaki ékszert ajándékoz, azzal kimutatja, hogy a barátnője, felesége, édesanyja mennyire különleges és egyedülálló a számára. Egy ékszer mindig üzenetet hordoz. Egy egyedi ékszer az egyik legjobb módja annak, hogy kifejezd a szereteted, tiszteleted és elismerésed partnered, édesanyád, a gyereked vagy egy különleges barátod iránt, legyen bármilyen alkalom. Egy gondosan kiválasztott egyedi nyaklánc értékes ajándék, amely ténylegesen erős érzelmeket közvetít.

A makyra ékszerek shopjában biztosan találsz valamit, ami tökéletesen illeszkedik az ízléséhez és stílusához annak, akinek ajándékozni szeretnél.

Adok pár tippet:

 

Hybrid kollekció

Rosita nyaklánc

11900 Ft

Izgalmas darab ez a rózsaszín műgyantával készült medál. Olyan valakinek válaszd ezt, aki lendületes, vidám természetű, fiatalos. 

 

 

 

 

 

Hybrid kollekció

Zabina nyaklánc

9900 Ft

Ha valaki kedveli az extravagáns darabokat, szeret titokzatos lenni, akkor ez a lila nyaklánc kiváló választás lenne neki.

 

 

 

 

 

A kék szín megnyugtat, ellazít ugyanakkor megbízhatóságot és stílust közvetít a külvilág felé. Fenséges érzést kölcsönöz a viselőjének, ezért annak a személynek válaszd ezt a színt, akire királynőként tekintesz.

Vélemény, hozzászólás?