Az elmúlt egy év nyomában

 

Olyan gyorsan elrohant ez a nyár és már az ősz közepén járunk.

Nyakunkon a Karácsony!

Na, de ne szaladjunk annyira előre, mert van még addig egy csodás hónap, a November.

Hogy miért csodás ez a fázós, nedves idővel tarkított hónap?

Nyilván nekem jelent valamit, valami mást.

1 éves lesz a Makyra ékszerek!

Tavaly ilyenkor már majdnem minden készen állt, hogy elindítsam a webshopot, már csak az utolsó simítások voltak hátra és a hivatalos elintéznivalók. Nagyon izgultam, hogy minden rendbe legyen, minden gondolatom csak az ékszerek körül forgott. És végre megvalósult a nagy álom.

Ez az egy év sok mindenre megtanított, sok tapasztalatot szereztem. Voltam egy pár design vásáron, amit nagyon élveztem, mert szemtől-szembe találkozhattam a vásárlóimmal. Néhányukkal nagyon jót beszélgettünk. Megismertem más „szakmabelit” is, akikkel jó kapcsolatban vagyunk és segítjük egymást, ahogy tudjuk.

 

                        

 

Májusban a Ringi kollekciómmal benne voltam a Good Stuff Box-ban és a csapat jóvoltából elkészült az első interjúm is (az interjú itt olvasható).

A T’MEA Couture ruhabemutatója volt a következő állomás. A tervező csodálatos ruhákat készít és megnyitotta ruhaszalonját. Ezúton is hálásan köszönöm neki, hogy a Makyra ékszereket is ‘befogadta’ a kis ékszerdobozába.

 

            

Nyáron volt egy nyereményjátékom a Facebookon, amit egy kedves követőm nyert meg. Egy különleges formájú zöld nyakláncot választott és most már ő is büszke Makyra-tulajdonos.

    

Tervben volt egy őszi kollekció is, de annak elkészítése már csak jövőre marad.

Addig akad tennivaló bőven.

A „Makyra-szülinap” három teljes hétig fog tartani – pontosabban november 5-től 25-ig.

A meglepi ajándékot pedig TI, vásárlók fogjátok kapni, amiről hamarosan hozom a részleteket.

Az én ajándékom az, hogy megtiszteltek a bizalmatokkal és az általam készített ékszereket vásároljátok, akár saját magatok részére, akár ajándékba.

Vélemény, hozzászólás?