Férfias ékszerek, ékszeres férfiaknak

Bőr és acél – mi is lehetne férfiasabb, mint ezen két anyag ötvözete.

A Noa’Steel kollekció alapötletét a damaszkolt acél adta.

 

A damaszkot főként késkészítéshez használják, kés pengét készítenek belőle.

Különböző széntartalmú acélt hegesztenek egy rúddá, amit hajtogatnak, csavarnak, nyújtanak – így alakul ki a mintázata, az acélrétegek színének megfelelően. Erős anyag, ugyanakkor flexibilis is – pont, amilyen egy kés pengéje kell legyen.

Nem tagadás, nekem is először késként került a kezembe ez az anyag. És nem kellett a szomszédba menjek érte 🙂 A párom 3. generációs késkészítőként gyönyörű darabokat csinál belőle. Innen az anyag és az ötlet.

Úgy gondoltam, hogy egy ilyen időtálló, exkluzív darab, mint egy ilyen rozsdamentes damaszk, tökéletesen illik a férfias megjelenéshez. Ezt a formavilággal is próbáltam hangsúlyozni.

Mivel a kezdetektől csak férfiékszert akartam készíteni ebből a robosztus anyagból, egyértelmű volt számomra, hogy fekete bőrrel fogom kombinálni.
Azt hiszem a bőrt, trendtől függetlenül lehet használni, tartós, így hosszútávon illeszkedik egy férfi igényeihez. Úgy a nyakláncokat, mint a karkötőket nemesacél mágnes zárral láttam el, hogy egyszerű legyen a használata.

Legyen akár egy hétköznapi vagy egy alkalmi viselet – tökéletes kiegészítő lehet.

Nem utolsó sorban ajánlanám ajándéknak is.

Egy születésnap vagy más családi esemény remek apropó lehet egy ilyen egyedi ékszer ajándékozására. Mivel díszdobozban kapod, nincs más dolgod vele, mint átadni a szerettednek, barátodnak.

Ez a kollekció nem jelenti azt, hogy nem fogok fa-gyanta kombinációban is férfiékszert készíteni. Kellett ez a kis kitérő, nem bírtam magamban tartani. Nem állítom, hogy nem lesz folytatása ennek a vonalnak, de még sok minden van a tarsolyomban, ami érdekes lehet és szeretném azt is megmutatni nektek. Ha tetszik ez a kollekció, akkor irány a webshop és válaszd ki a Te darabodat, mert most csak ennyi készült belőle és egyhamar nem lesz újabb.

 

Vélemény, hozzászólás?