Így készítsd a lelked az ünnepre

 

Ahogy kint egyre hidegebb lesz, úgy töltünk egyre több időt bent a meleg lakásban. Bekuckózunk és egy jó könyv társaságában töltjük az estéket egy pohár borral a kezünkben.

Ja, most csak álmodoztam 🙂

 

Akinek gyereke van, tudja, hogy a valóság teljesen más.

Akkor ébredsz csak rá, hogy mindjárt Karácsony van, amikor a gyerekek elkezdik mondogatni az óviban, iskolában tanult télapós verseket.
Ajándékokat kell venni a család minden tagjának, de mit? Mit főzzek, hogy mindenkinek megfeleljen és mégse kelljen egy Horváth Ilona szakácskönyv receptjeinek a felét felsorakoztatni az ebédlőasztalon? És mikor intézzek mindent el, amikor nekem is csak 24 órából áll egy nap?

És akkor magadra még nem is gondoltál!

És így telik el az 2-3 hét Karácsony előtt, stresszel, rohangálással fűszerezve és nem érzed meg a szegfűszeg, a fahéj és a narancs illatát. Nem érzed az otthon melegét, nem hallod a szeretet hangjait.

Az adventnek erről kellene szólnia

A karácsonyi időszak lényege az együtt töltött szeretetteljes ünneplés, béke és a közös családi pillanatok; de a mai felfordult világban ezt néha nem a lelkünkben érezzük. Az advent nem az ajándékok utáni őrült rohangálásról kellene, hogy szóljon, ez a befelé fordulás, a készülődés, a csodavárás, a hála ideje.

Azt kívánom minden anyukának, nőnek, feleségnek, hogy próbálja meg élvezni ezt az időszakot (és az év minden napját). Tervezéssel sok mindenre juthat idő. Nem kell mindent az utolsó pillanatra hagyni. És akkor talán marad egy lélegzetvételnyi idő magunkra is!
Kényeztessük magunkat is, ahogy tesszük ezt a párunkkal, a gyerekeinkkel!

Van, amiben talán tudok segíteni!
Ha el akarsz mindenkit kápráztatni a megjelenéseddel Karácsonykor is viselheted a makyra ékszereket. Nyilván a táskákat a szemed alól nem fogja eltüntetni (már akinek van 🙂 ), de egy egyszerű farmer – laza felső öltözéket is ünnepivé, harsánnyá tudsz vele tenni.

Nézd csak:

Egy kék farmer egy fehér felsővel és egy kék fülbevaló-nyaklánc összeállítással izgalmas választás lehet.

 

 

 

Egy selyem inget egy egyszerű fekete nadrággal kombinálva, kiemelhetsz egy lila vagy egy rózsaszín nyaklánccal

– merész és trendi választás.

 

 

Ha egy fekete összeállítás mellett döntesz, akkor zölddel vagy pirossal kombinálva

igazi karácsonyi hangulatot teremthetsz.

 

 

Rendeld meg az ékszereket a webáruházból, és egy pohár bor társaságában egy dolgot már kipipálhatsz: Te tündökölni fogsz az ünnepek alatt!

Vélemény, hozzászólás?