Makyra ékszerek – szülinapi meglepetés 2. rész

Hamarosan November van! 1 éves lesz a Makyra ékszerek!

A “Makyra-szülinap” keretében szeretnélek megajándékozni benneteket. Nem csak az ékszerek kedvezményes vásárlását ajánlom nektek, hanem hozok más meglepit is. A csomagokba fogok rejteni pár kupont, termékmintát, hogy a Karácsony közeledtével segítsek az ajándékok kiválasztásában. Bízom benne, hogy találtok közöttük olyat, ami elnyeri a tetszéseteket.

A második részben egy különleges márkát hoztam nektek.

Ha azt mondom bio, mi ugrik be először? Az ételre gondolunk, de ma már mindenből van bio változat is.

Ismerjétek meg a HELAN Biokozmetikumokat!

Madari Szilviát, a márka magyarországi ügyvezetőjét kérdeztem a termékekről.

Egy olasz márkáról beszélünk. Mondanál pár szót róla?

Igen, olasz bió minőségű kozmetikai termékekkel foglalkozom. A márka neve: HELAN.

A HELAN Genovában született, 30 évvel ezelőtt, egy gyógyszerész házaspár alkotta meg a koncepciót, mivel megelégelték, hogy az ekcémás bőrre az orvosok kizárólag hormonos készítményeket írtak fel. Így megalkották saját vállalkozásukat és kizárólag növényi és bio összetevők segítségével csodás eredményeket értek el.

Magyarországon 2010-ben mutatkoztak be a Helan termékei, először baba-mama vonalon. Mára már teljesen lefedi a női és férfi igényeket. A palettán megtalálhatóak speciális bőrtípushoz arckrémek, testápolók, sminkek és parfümök.

Van kedvenc termék kategóriád?

Ugyan évekkel ezelőtt egyáltalán nem foglalkoztam az illatokkal-parfümökkel, mára ez a kategória lett a kedvencem.

Miért pont a parfümök?

Ennek egy oka van: az emberek egy-egy illat megszagolása után megnyílnak, régi emlékek törnek fel, olyanok, melyeket már rég elfelejtettek és ez csodálatos és izgalmas is egyben.

 

  

Problémás bőrre mi jelent azonnali megoldást?

Ez nyilván függ a probléma eredetétől. De fontos megjegyeznem, hogy a bio minőség nem hoz azonnali változást. Mivel évek alatt “elbutítottuk” a bőrünket, nem kellett dolgoznia, ezért most a bio termékek használatával azt kérjük, hogy hajrá, dolgozzál újra…,és ehhez a szituációhoz a bőrünk nem mindig alkalmazkodik azonnal.

Miért ajánlod a Helan-t?

Amiért szeretem és ajánlom a Helan termékeket, mert nem tartalmaznak olyan szintetikus anyagot, amely irritálná a bőrt vagy a nyálkahártyát, nem okoz köhécselést, bőrpírt. Nagyon finom és sokrétű az illatkínálat, így tényleg mindenki megtalálja a saját finom illatát.

Lehet személyesen találkozni veled, tanácsot kérni?

Velem személyesen csak ritkán lehet találkozni, amikor egy-egy bio üzletben illat napot tartok. Hogy éppen hol és mikor, azt a Helan Biokozmetikumok Facebook oldalunkon mindig közzé tesszük. De telefonon is elérhető vagyok, szívesen adok tanácsot illat ügyben.

Az ÖKO ABC oldalon megtaláljátok a teljes kínálatot. Kövessétek be Facebook-on is, hogy értesüljetek az újdonságokról, és az Instagram-on is megtaláljátok a Helan-t. Csomagajánlatok is vannak, egy ilyen ajándékcsomagnak, biztosan bárki örülne.

Vélemény, hozzászólás?