Makyra ékszerek-szülinapi meglepetések 5. rész

Hamarosan November van! 1 éves lesz a Makyra ékszerek!

A “Makyra-szülinap” keretében szeretnélek megajándékozni benneteket. Nem csak az ékszerek kedvezményes vásárlását ajánlom nektek, hanem hozok más meglepit is. A csomagokba fogok rejteni pár kupont, termékmintát, hogy a Karácsony közeledtével segítsek az ajándékok kiválasztásában. Bízom benne, hogy találtok közöttük olyat, ami elnyeri a tetszéseteket.

Egy sorozatba szeretném bemutatni a résztvevőket. Ismerjétek meg őket, a termékeket!

Szereted a szép, elegáns ruhákat? Akkor a T’MEA Couture ruhái biztosan rabul ejtenek. Személy szerint nagyra tartom Schilli Tímea munkásságát, a kitartását, a bátorságát. Méretes szabónak tanult és ma csodás ruhákat készít.

 

Mi is az, hogy méretes szabó?

A méretes szabó egyedi, méretre szabott ruhákat készít, figyelembe véve a megrendelő alkatát. Egy jól szabott ruha ott emel ki, ahol kell, és igyekszik rejteni ott, ahol az szükséges. Tehát a szabásvonalakkal az arányok helyes harmóniája teremthető meg.

Mikor kezdtél el a varrással foglalkozni?

Néhány évvel ezelőtt, egy krízis következtében kezdtem foglalkozni a varrással, ami már gyerekkoromban is közel állt hozzám.

A ruhák tervezésénél mennyire követed az aktuális divatot?

Az általam készített darabok nem az aktuális divatot, sokkal inkább az időtlen, klasszikus eleganciát képviselik. Igyekszem úgy megalkotni a ruhákat, hogy néhány év múlva is bátran viselhetőek legyenek.

  

Májusban volt az első kis szériás kollekciód bemutatója. Ennek apropóján kezdődött az együttműködésünk. Aztán júniusban megnyitottad a szalont, ami egy kis ékszerdoboz. És én végtelenül büszke vagyok arra, hogy a Makyra ékszerek is helyet kaptak nálad.

  

 

Más alkotók termékei is megtalálhatóak a szalonodba. Hogy válogattad össze Őket?

A Szalonomban a saját munkáimon kívül igyekszem olyan designerek munkáit betenni, akik szintén hasonló irányelvek mentén alkotnak.A Makyra ékszerek mellett Hock Judit ékszerei , Barb Tailor táskái, az Oh boy nyakkendők és Fejes Emőke kitűzői trendektől függetlenül évek múltán is megállják a helyüket, így teljes összhangot alkotnak a ruháimmal.

 

Milyen terveid vannak a jövőre nézve?

Szeretném, ha a jövőben egyre több ember fedezné fel magának ismét a méretes, személyre szabott ruhakészítést. Igyekszem megszólítani azt a réteget, aki nyitott az igényes, szép viseletekre a tömegesen gyártott fast fashionnal szemben.

A gyönyörű ruhaköltemények magukért beszélnek. Ha megtetszik valamelyik darab ne fogjátok vissza magatokat, a T’MEA Couture Facebook oldalán megtaláltok minden elérhetőséget. Tímea szívesen segít megtalálni a hozzád leginkább illő ruhadarabot. Az Instagram oldalán folyamatosan gyönyörködhetünk az őszi kollekció újabb és újabb darabjaiban. És ha Dombóváron jártok mindenképp nézzetek be hozzá!

Vélemény, hozzászólás?