Makyra ékszerek-szülinapi meglepetések 5. rész

Hamarosan November van! 1 éves lesz a Makyra ékszerek!

A “Makyra-szülinap” keretében szeretnélek megajándékozni benneteket. Nem csak az ékszerek kedvezményes vásárlását ajánlom nektek, hanem hozok más meglepit is. A csomagokba fogok rejteni pár kupont, termékmintát, hogy a Karácsony közeledtével segítsek az ajándékok kiválasztásában. Bízom benne, hogy találtok közöttük olyat, ami elnyeri a tetszéseteket.

Egy sorozatba szeretném bemutatni a résztvevőket. Ismerjétek meg őket, a termékeket!

Szereted a szép, elegáns ruhákat? Akkor a T’MEA Couture ruhái biztosan rabul ejtenek. Személy szerint nagyra tartom Schilli Tímea munkásságát, a kitartását, a bátorságát. Méretes szabónak tanult és ma csodás ruhákat készít.

 

Mi is az, hogy méretes szabó?

A méretes szabó egyedi, méretre szabott ruhákat készít, figyelembe véve a megrendelő alkatát. Egy jól szabott ruha ott emel ki, ahol kell, és igyekszik rejteni ott, ahol az szükséges. Tehát a szabásvonalakkal az arányok helyes harmóniája teremthető meg.

Mikor kezdtél el a varrással foglalkozni?

Néhány évvel ezelőtt, egy krízis következtében kezdtem foglalkozni a varrással, ami már gyerekkoromban is közel állt hozzám.

A ruhák tervezésénél mennyire követed az aktuális divatot?

Az általam készített darabok nem az aktuális divatot, sokkal inkább az időtlen, klasszikus eleganciát képviselik. Igyekszem úgy megalkotni a ruhákat, hogy néhány év múlva is bátran viselhetőek legyenek.

  

Májusban volt az első kis szériás kollekciód bemutatója. Ennek apropóján kezdődött az együttműködésünk. Aztán júniusban megnyitottad a szalont, ami egy kis ékszerdoboz. És én végtelenül büszke vagyok arra, hogy a Makyra ékszerek is helyet kaptak nálad.

  

 

Más alkotók termékei is megtalálhatóak a szalonodba. Hogy válogattad össze Őket?

A Szalonomban a saját munkáimon kívül igyekszem olyan designerek munkáit betenni, akik szintén hasonló irányelvek mentén alkotnak.A Makyra ékszerek mellett Hock Judit ékszerei , Barb Tailor táskái, az Oh boy nyakkendők és Fejes Emőke kitűzői trendektől függetlenül évek múltán is megállják a helyüket, így teljes összhangot alkotnak a ruháimmal.

 

Milyen terveid vannak a jövőre nézve?

Szeretném, ha a jövőben egyre több ember fedezné fel magának ismét a méretes, személyre szabott ruhakészítést. Igyekszem megszólítani azt a réteget, aki nyitott az igényes, szép viseletekre a tömegesen gyártott fast fashionnal szemben.

A gyönyörű ruhaköltemények magukért beszélnek. Ha megtetszik valamelyik darab ne fogjátok vissza magatokat, a T’MEA Couture Facebook oldalán megtaláltok minden elérhetőséget. Tímea szívesen segít megtalálni a hozzád leginkább illő ruhadarabot. Az Instagram oldalán folyamatosan gyönyörködhetünk az őszi kollekció újabb és újabb darabjaiban. És ha Dombóváron jártok mindenképp nézzetek be hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük