Makyra ékszerek – szülinapi meglepetések 6. rész

Hamarosan November van! 1 éves lesz a Makyra ékszerek!

A “Makyra-szülinap” keretében szeretnélek megajándékozni benneteket. Nem csak az ékszerek kedvezményes vásárlását ajánlom nektek, hanem hozok más meglepit is. A csomagokba fogok rejteni pár kupont, termékmintát, hogy a Karácsony közeledtével segítsek az ajándékok kiválasztásában. Bízom benne, hogy találtok közöttük olyat, ami elnyeri a tetszéseteket.

Egy sorozatba szeretném bemutatni a résztvevőket. Ismerjétek meg őket, a termékeket!

Virágot számos alkalommal veszünk, legtöbbször ajándékba valamilyen kiemelkedő, jeles esemény miatt. Szeretnénk megmelengetni vele mások vagy épp a magunk szívét. A virág mindig gondoskodást, törődést közvetít, legyen szó boldog vagy akár szomorúbb eseményről. A COCCINELLA virágdobozai elegáns, szemet gyönyörködtető megjelenésükkel elvarázsolnak bárkit és az élő virággal ellentétben sokáig gyönyörködhetünk szépségében. Molnár Viktóriával beszélgettem a virágdobozokról.

 

Mikor és hogy jött az ötlet: virágdoboz?

Már kiskorom óta nagyon szeretek kézműveskedni, otthon mindig kézzel készítettük a különféle asztali dekorokat, koszorúkat, festettük a mézeskalácsot, így nagyon örülök, hogy eljött az az idő, hogy ezt a számomra kedves időtöltést egy vállalkozásba  tehetem.

A COCCINELLA virágdoboz gondolata már akkor megfogalmazódott bennem, mikor még várandós voltam a kisfiammal, de komolyabban a születése után kezdtem vele foglalkozni. Nagyjából fél év kemény munka és előkészület után indítottam útjára a vállalkozást, de azóta is folyamatosan keresem a szebbnél szebb és minőségi alapanyagokat, hogy exkluzív élethű virágdobozaimmal maximálisan elégedettek legyenek a megrendelőim.

Miért pont a virágok?

Valami olyasmit szerettem volna, amit itthon is lehet végezni, és bármikor abbahagyhatom és újrakezdhetem és könnyen és biztonságosan szállítható az ország bármely pontjára sérülés nélkül. Manapság eléggé divat a virágdoboz készítés. Tudom, hogy nagyon sokan foglalkozunk vele, de hiszem, hogy mindenkinek van helye a piacon, mert mindenki beleteszi a saját stílusát, nincs két egyforma virágdoboz.

Kinek ajánlod a virágdobozokat?

Akik szeretnének maradandót ajándékozni, ugyanis miért vennénk olyat, ami néhány nap után tönkremegy, ha vehetünk olyat is, ami évekig tartós marad? Leginkább ajándékba és lakásdekornak választják, de esküvőre szülőköszöntő virágdoboznak és szépségszalonba dekorációnak is kértek már.

Négy méretű dobozból lehet választani. Hogy alakítod a kínálatot?

A virágdobozok elérhetőek mini, kicsi, közepes és nagy méretben. Állandó termékeink közé tartoznak a rózsadobozok, ezek egész évben elérhetőek. Ezenkívül vannak szezonálisan kapható virágaink, pl. a boglárkás dobozok tavasztól egészen őszig, vagy nemsokára itt a karácsony, természetesen nagyban készülünk erre is. A készleten lévő kb. 10-15 féle vegyes virágokból bármilyen kompozíció elkészíthető az egyéni kéréseknek megfelelően.

Milyen céljaid vannak?

Szeretném megmutatni, hogy selyemvirágból is lehet tökéletes dekorációt alkotni, ami örök dísze lehet egy otthonnak, méltó dekorációja egy rendezvénynek, mert bár az élővirág csodálatos, de szépsége múlandó.

Ezen kívül nagyon szeretném a céges vonalat is kiépíteni, ugyanis akinek üzlete, irodája van, az bizonyára szeretne jó benyomást kelteni a vendégei, üzleti partnerei előtt. Egy jól megválasztott virágdoboz feldobja a teret, oldja a feszültséget és kellemes környezetet teremt, elegáns külsőt kölcsönöz. Tudat alatt pozitívan befolyásolja az ott levők hangulatát, jó benyomást kelt.

Hogy lehet tőled rendelni?

Megrendeléseket egyelőre a COCCINELLA virágdoboz weboldalán leadott űrlapon fogadok, illetve a Facebook oldalon nyugodtan küldhettek privát üzenetet, ha kérdésetek van. Van arra is mód, hogy meghatározott dátumra időzítsük a rendelést és kis üdvözlőkártyát is írtam már, szóval ebben rugalmas vagyok, keressetek bizalommal! Szívesen segítek ötletelni, személyre szabottan, akár egyedi felirat is kérhető.

Legyen szó egyedi ajándékról, lakásdekorációról, esküvőről vagy rendezvényről, a COCCINELLA élethű virágdoboz tökéletes választás! Lepd meg vele barátnőd, feleséged, anyukád, nagymamád vagy mondj vele köszönetet valakinek, aki sokat tett érted és hálás vagy neki.

Vélemény, hozzászólás?