Üdvözöllek!

Nőként az ékszerek mindig is közel álltak a szívemhez. Nem feltétlenül a csillogás, inkább a különleges egyedi darabok vonzottak.

13 vendéglátásban eltöltött év alatt megmásztam a ranglétrát (pultos, felszolgáló, üzletvezető), volt sikerben is részem, de valami hiányzott. A kreatív énem mindvégig háttérbe szorult és kikívánkozott belőlem.

2013-ban szoros barátságba kerültem a műgyantával – próbálgattam, kísérleteztem vele.

2014-ben megszületett a kislányunk, így egy kis időre abba kellett hagynom az ékszerkészítést – egy másik ékszert csiszolgatok, nevelgetek azóta.

Kislányom születése után nyilvánvalóvá vált számomra, hogy nem akarom a vendéglátói karrieremet folytatni, így 2016 végén újra elővettem a műgyantát, de most már fával kiegészítve kezdtem kísérletezni vele.

2017 novemberében megszületett a makyra ékszerek, mint márka ( ezen webshoppal kiegészítve).

Imádom, hogy kreativitásomra, ötleteimre hagyatkozva olyan ékszerek születnek a kezeim között, melyek hátralevő “életükben” akár Téged is boldogíthatnak. A makyra ékszerek nem gyártósoron nyerik el végső formájukat, ebből is adódik, hogy mindegyik darab egyedi.

 A tervezéstől – a megmunkáláson át, a kész darabig sok energiát fektetek minden egyes ékszerbe, hogy gyönyörűen ragyogjon – méltó legyen új tulajdonosához.

Igyekszem minél szélesebb skálán mozogni a színek és a formák, valamint az alapanyagok  tekintetében, hogy mindenki megtalálja a stílusának megfelelőt.

A makyra ékszereket olyan nőknek és férfiaknak ajánlom, akiknek fontos az igényes megjelenés, a divatos kiegészítők, értékelik a stílust és az egyediséget.

 Bízom benne, hogy Neked is tetszik, amit csinálok és olyan szeretettel fogod viselni a makyra ékszeredet, mint amilyen szeretettel készítem őket.