Szállítási információk

Szállítási címnek, minden esetben olyan címet adjon meg, a rendelés leadása során, ahol a várható szállítási napon – hétköznapokon 8 és 17 óra között – mindig tartózkodik valaki, aki a csomagot átveszi és a rendelés ellenértékét kifizeti (amennyiben azt még korábban nem tette meg átutalással). Csak 18 éven felüli személy jogosult a csomagot átvenni.

A megrendelést a Magyar Posta szállítja házhoz a megrendeléskor megadott címre. Az igénybevétel feltételeiről a Posta Általános Szerződési Feltételeiben vagy a www.posta.hu weboldalon tájékozódhat.

MPL Házhoz szállítás, átvétel munkaidőben: 8-16h-ig
Fizetés: utánvétel – készpénzes vagy bankkártyás fizetés a futárnak
Szállítási díj: Bruttó 990.-Ft 

Ha a kosár tartalma meghaladja a 20000 Ft-ot, a szállítás ingyenes.

A csomagot a rendelés megérkezését követő 1-2 munkanapon belül házhoz szállítja a futárszolgálat.  Az MPL a csomagot két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a csomag érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a csomag kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a csomagot.