Új év, új tervek

 

Ha egy szóval kellene jellemezni, a 2017-es évemet, azt mondanám, hogy hullámvasút.

Sok minden történt, volt jó is és még jobb is. Csak hálás lehetek mindazért, amit ez az év adott nekem. Valóra vált egy nagy álmom!

Sok tervezés, kísérletezés, munka után november elején megszületett a makyra ékszerek, mint márka. Megnyitottam a webshopot, ahol a saját, kézzel készített ékszereim online elérhetőek.

A novemberi nyitás után, egy újabb kihívás következett: az ékszereimmel részt vettem egy kézműves vásáron. Életem első vásárán, de megígérhetem, hogy nem az utolsón.

 

Kezdő vállalkozóként nagy öröm számomra, hogy -számításaimat felülmúlva- nagy érdeklődéssel fogadtátok a makyra ékszereket. Köszönet és hála, hogy elkísértek ezen az úton!

De nem szeretek a múlton sokat időzni, inkább a kitűzött céljaimra koncentrálok. Sok mindent szeretnék ebben az évben megvalósítani – veletek, nektek!

Természetesen a jövőbeni terveim közt szerepel, hogy minél több helyen megjelenjek személyesen is az ékszereimmel. Ha követtek,  a facebook oldalamon értesíteni foglak az éppen aktuális vásárokról, ahol személyesen is megnézhetitek és megvásárolhatjátok az ékszereket.

Az év első fele a termékbővítésről fog szólni.  A nők mellett a férfiakra is gondolva, férfi ékszereket (nyaklánc, karkötő) is fogok készíteni. Anyaghasználat terén elkalandozok egy kicsit más irányba, de remélni merem, hogy ez az új vonal is elnyeri a tetszéseteket.

Már készen vannak a 2018/tavaszi kollekció tervei, csak pár finomítás vár még rá. Nagyon várom, hogy megmutassam nektek, kíváncsi vagyok a fogadtatásra.

Sok-sok dolog vár még rám, de élvezem és kihívásnak tekintem, hogy az, amit eltervezek valósággá válik.

Szóval 2018-ban sok meglepetést tartogatok számotokra! Olvassatok, kövessetek a facebookon, az instagramon.  A hírlevelemre is feliratkozhattok – most 10% kedvezményes kuponkód is jár mellé. Nem szándékom spameket küldözgetni, csakis a makyra ékszerek legújabb híreit osztom meg veletek.

Sikeres és sok boldog pillanattal fűszerezett 2018-at kívánok magunknak! 🙂

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?